تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

حمله به الحشد الشعبی عراق توسط هواپیمای اسرائیلی صورت گرفت

منابع امنیتی مطلع اعلام کردند که حمله به مقر نیروهای الحشد الشعبی در استان صلاح الدین عراق توسط یک هواپیمای اسرائیلی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۶۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع امنیتی مطلع جزئیات جدیدی از حملات هوایی صورت گرفته ضد مراکز وابسته به نیروهای الحشد الشعبی عراق در منطقه آمرلی وابسته به استان صلاح الدین (تکریت) را که دو روز پیش انجام شد، منتشر کردند.

 

بر اساس اعلام این منابع، مراکز مذکور توسط سه کلاهک انفجاری چرخشی از نوع هاروپ هدف قرار گرفته که ساخت رژیم صهیونیستی است. این نوع از موشک‌های هدایت شونده را نه می‌توان یک هواپیمای بدون سرنشین نامید و نه آن را یک موشک دانست، چرا که کلاهک انفجاری به وزن 23 کیلوگرم دارند که بخشی از ساختار پرتابی آن است و این کلاهک هنگامی که به هدف مورد نظر برخورد می‌کند منفجر می‌شود.

 

بر اساس این گزارش، کلاهک‌های انفجاری مذکور به صورت اتوماتیک یا توسط مرکز فرماندهی و کنترل هدایت می‌شوند و برد آن به هزار کیلومتر می‌رسند و می‌توانند به مدت 6 ساعت متوالی در آسمان باقی بمانند.

 

رژیم صهیونیستی تنها رژیم موجود در خاورمیانه است که چنین تسلیحاتی را در اختیار دارد. به همین علت است که منابع امنیتی مطلع اعلام می‌کنند که این موشک‌ها از طریق یک هواپیمای اف 16 اسرائیلی و در عملیات نفوذ هوایی به جنوب شرق منطقه الرطبه و به صورت ویژه از آسمان مسیر گذرگاه هوایی بغداد - عمان و بغداد- دمشق صورت گرفته است.

 

یک پهپاد عصر پنجشنبه اقدام به پرتاب بمب به پایگاه شهدا وابسته به حشد الشعبی در منطقه آمرلی کرد. در جریان هدف گرفتن پادگان شهدا حشدالشعبی یک نفر به شهادت رسیده است و دو نفر دیگر مجروح شدند. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.

 

نجاح الشمری وزیر دفاع عراق گفت که به دستور عادل عبدالمهدی نخست‌وزیر این کشور، کمیته‌ای میدانی به منظور انجام تحقیقات در این زمینه تشکیل می‌شود. وی گفت که اعضای این کمیته تحقیق را فرماندهی عملیات مشترک، نمایندگان فرماندهی نیروی هوایی ارتش عراق و سازمان الحشد الشعبی تشکیل می‌دهند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار